Sora ei e una dintre cele mai sexy actrite din lume, dar ea o intrece! Monica Cruz arata impresionant in lenjerie intima


La 35 de ani, Monica Cruz, sora mult mai celebrei Penelope, este protagonista unui pictorial incendiar in lenjerie intima. Monica este imaginea brandului Agent Provocateur.


Monica Cruz a realizat pictorialul inedit intr-o fosta inchisoare din Marea Britanie, intr-o incapare intunecata si fara nicio fereastra, cu un lant atarnand de tavanul incaperii. Campania poarta numele "Show Your True Self", iar MOnica intruchipeaza o femeie din epoca victoriana a carei personalitate se dezvaluie in fata aparatului de fotografiat. 

Monica Cruz este poate cea mai frumoasa sora a unei vedete de la Hollywood. Datorita calitatilor sale fizice, Monica a reusit sa ajunga un model cunoscut in Spania si chiar a incheiat un contract cu Mango, aparand in campaniile acestui brand alaturi de Penelope. Pentru ca seamana atat de bine, Monica a fost dublura lui Penelope in Piratii din Caraibe 4, in scenele pe care actrita nu le-a putut filma din cauza faptului ca era insarcinata.

FULLSCREEN
Sora ei e una dintre cele mai sexy actrite din lume, dar ea pare sa o intreaca! Monica Cruz arata impresionant in lenjerie intima
  • /

related posts