Sora lui Brigitte are un nou iubit cu bani. Tanarul a pozat-o intr-o ipostaza indecenta si a facut publica fotografia


Sora lui Brigitte Nastase, si-a facut un nou iubit. Dupa ce a rupt logodna cu italianul colectionar de masini, Cristina Szeifert s-a indragostit de un tanar cel putin la fel de bogat. 


Aschia nu sare departe de trunchi nici in cazul suorilor, cel putin asta demonstreaza Brigitte si Cristina, care par sa isi ghideze planul sentimental in functie de conturile bancare ale barbatilor. 


 

I adore you more than words can wield the matter, Dearer than eyesight, space and liberty.

A post shared by ACKM???????? (@alexmattafix) on


 

“When I don’t see her I feel like Steve Wonder”. #RealLove

A post shared by ACKM???????? (@alexmattafix) on


Cristina a inceput de putin timp sa posteze pe contul ei de Instagram o serie de fotografii cu noul iubit, un tanar cu care pare sa faca inconjurul lumii. La randul lui, Alex Mattafix se lauda cu iubita cu care a vizitat deja Londra, Roma si Elvetia si ii face declaratii siropoase pe retelele de socializare. Spre exemplu, in deptul unei fotografii cu Cristina, tanarul Alex a scris: “te ador mai mult decat cuvintele pot exprima, mai mult decat vederea, spatiul sau libertatea”. 

Alex a postat pe contul sau si o imagine care pare sa faca parte din arhiva personala pentru ca frumoasa Cristina, desi este pe munte, este topless. Mesajul ironic, alaturat imaginii, este “crede ca incalzirea globala este o problema serioasa”.


 

She thinks "global warming" is a big issue #Gstaading

A post shared by ACKM???????? (@alexmattafix) on


 

Lovely seeing you after many years @laraleito #Frenchriviera2016 #schoolmates

A post shared by ACKM???????? (@alexmattafix) on


Nu se stie exact ce varsta are noul iubit, dar din pozele postate pe contul de Instagram, nu pare sa aiba mai mult de 30 de ani, iar printre pasiunile lui se numara cu singuranta calatoriile si petrecerile selecte.

related posts

Modifică setările cookies