Sora lui Meghan, reacție controversată la aflarea veștii că Ducesa e însărcinată


Sora vitregă a lui Meghan, Samantha Markle, a avut ceva de spus la aflarea veștii că Ducesa și Ducele de Sussex așteaptă primul lor copil. 


Luni, palatul Kensington a anunțat, în mod oficial, că Meghan și Prințul Harry așteaptă primul lor copil, chiar înainte ca aceștia să plece în turneul regal prin Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji.

Citește și: Meghan Markle, atacată dur de sora ei vitregă: “Este Ducesa Nonsensului”. Ce alte acuzații îi aduce Samantha Markle

Se pare că Ducesa de Sussex este însărcinată în 12 săptămâni, iar bebelușul este așteptat în primăvara anului 2019. Toți cei din familia regală s-au grăbit să felicite fericitul cuplu. De asemenea, mama lui Meghan, Doria Ragland, a declarat că este încântată și că abia așteaptă să-și cunoască primul nepot.

Samantha Markle, cu care Meghan are o relație încordată, a avut și ea ceva de spus la primirea acestei vești, consemnează Express.co.uk. Aceasta a declarat pentru The Sun: ”Parcă tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul acestui an a dispărut. Îmi doresc ca Meghan să fie calmă și împăcată cu sine. Toată lumea trebuie să fie optimistă. Eu sper - de dragul bebelușului, al familiei, al întregii lumi și al tatălui meu - că faptul că nu l-au menționat și pe el în anunțul oficial nu a fost ceva intenționat.

Sper ca tatăl meu să fie inclus la timpul potrivit. Dacă va fi exclus, nu va fi o mare fericire. Este în interesul bebelușului ca tatăl meu să fie prezent în viața lui. 

Un bebeluș schimbă lucrurile și înmoaie pe oricine. Sper doar să fie făcute niște modificări și lumea de acolo să-l primească și pe tatăl meu”.

Samantha spune că știe toate aceste lucruri de la tatăl lor, Thomas Markle.

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a declarat pentru Express.co.uk: ”Sunt convins că Meghan are motive bune să nu dorească să o întâlnească pe Samantha. Aceasta este otrăvitoare, de-a dreptul”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Sora lui Meghan, reacție controversată la aflarea veștii că Ducesa e însărcinată
  • /

related posts