Sora mai mare a lui Michael Jackson îi calcă pe urme. Și-a distrus fața din cauza operațiilor. O să rămână fără nas?


La Toya Jackson a ajuns la 61 de ani și seamănă tot mai mult cu regretatul Rege al muzicii pop. După numeroase operații estetice, la fel cum a pățit și fratele ei, La Toya a ajun aproape să nu mai aibă nas pentru că l-a subțiat prea tare.


Principala problemă a celor din familia Jackson a fost nasul. Michael și-a dorit încă din copilărie să aibă un nas subțire și se pare că surorile lui i-au călcat pe urme și și-au făcut și ele numeroase operații pentru a avea nasuri delicate. La Toya, la fel ca Michael, a pierdut șirul operațiilor estetice și și-a distrus înfățișarea, cel mai afectat fiind nasul.


 

#LaToyaJackson , irmã do rei do pop #MichaelJackson que faleceu em 2009, afirma ter entrado em contato com o astro através de uma sessão espírita com um médium. E detalhe, todos nós vamos poder conferir essa história. Isso porque, o encontro, foi gravado pelo programa‘Hollywood Medium', apresentado por #TylerHenry .Em entrevista ao E News, o médium que trabalhou na sessão revelou que o espírito do astro esclareceu alguns detalhes sobre sua morte. “La Toya estava muito curiosa sobre o que ocorreu exatamente com Michael em seus momentos finais”, disse o paranormal que se chama Henry. O médium também acredita que seu papel será fundamental para por fim em alguns mistérios que, até hoje, cercam a morte do astro. “Acho que consegui ajudá-la a entender um pouco mais o que aconteceu, acho que vai ajudar todo mundo a dar algumas questões por encerradas”, concluiu. Mas a história ainda não acaba aí, em um determinado momento do programa, Henry afirma que teve um encontro com o espírito de Michael. “Quando Michael entrou em contato eu esperava que ele fosse aparecer fazendo o moonwalk, ainda como uma celebridade, mas foi o oposto disso”, revelou. A data de divulgação do programa ainda não foi divulgada pela emissora. #FrancesaSarcastica #Famosos #Fofoca #Instagram #JacksonFive #ParisJackson #CanalE

A post shared by BLOGGER INTERTAINMENT WEBSITE (@rebecka_reese) on


Dacă despre Michael se spunea că și-a făcut peste 30 de rinoplastii, în cazul surorii lui totul este învăluit în mister. La Toya nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la vreun chirurg plastician, deși se vede clar ce intervenții și-a făcut, iar faptul că are același nas extrem de subțiat că al fratelui ei, a dat naștere unor zvonuri conform cărora s-ar fi opera la același specialist.


 

The View

A post shared by La Toya Jackson (@latoyajackson) onApropaiții celor doi au declarat că Michael a fost cel care a făcut presiuni asupra surorii sale pentru a-și opera nasul. Se pare că artistul a vrut ca sora lui să fie un cobai, să se opereze prima și să îi spună cât de dureroasă este intervenția.

Michael a fost nevoit să își reconstruiască nasul după numeroasele operații estetice pentru că nu mai putea să respire, ceea ce probabil va fi nevoită să facă și La Toya în viitorul apropiat.


 

La Toya! #latoyajackson #startingover

A post shared by Jackson Source (@jacksonsource) onLa Toya nu și-a făcut doar nenumărate rinoplastii. Se zvonește că și-a făcut implant de barbie, și-a reconstruit pomeții, și-a mărit bustul, și-a făcut liposucții și își “șterge ridurile” cu ajutorul injecțiilor cu botox. Aceste intervenții i-au schimbat total înfățișarea.

related posts

Modifică setările cookies