Sora mai mica a lui Jennifer Lopez a avut parte de portia ei de celebritate la un eveniment de caritate. Cum arata si cu ce se ocupa Lynda


Nu multi sunt cei care stiu ca Jennifer Lopez nu este copil unic si ca are o sora mai mica, pe nume Lynda, si una mai mare, pe nume Leslie.


Daca despre Leslie nu exista foarte multe informatii, Lynda, mezina familiei, apare destul de des alaturi de diva hispanica la evenimente mondene sau conferinte de presa.

VEZI IMAGINI AICI.

In varsta de 42 de ani, sora cea mai mica a lui J Lo are o cariera de succes in jurnalist si a fost recompensata cu premii de specialitate in domeniul in care lucreaza. In plus, in anii ’90 ea a lucrat chiar ca prezentatoare la postul de muzica VH1.

Actualmente, se implica in campanii sociale pe care le promoveaza alaturi de Jennifer, cea mai recenta astfel de initiativa a celor doua surori avand loc in urma cu putin timp, in Bronx.

Lynda si Jennifer s-au intors in cartierul in care au copilarit si au deschis un centru de ingrijire pentru familii defavorizate, care are ca scop educarea mamelor si a copiilor la capitolul igiena si sanatate.

CITESTE SI:

"Impreuna, putem face atat de multe lucruri pentru a face din Bronx un loc mai bun. Putem face exercitii, putem manca sanatos si putem face alegeri mai bune pentru viitor", a spus J.Lo, care a venit insotita la lansarea centrului de sora ei mai mica, Lynda.

Cum comentezi initiativa celor doua? Dar felul in care au aratat la vizita de caritate din Bronx?

related posts

Modifică setările cookies