"Sora pierduta" despre care Lora nu a stiut nimic. Vezi cat de mult seamana cele doua  


Surprinse impreuna la un eveniment monden, doua frumuseti ale patriei si-au socat fanii. Cele doua seamana foarte mult, dovada fiind fotografia de pe contul de Facebook. Chiar daca pana acum nu s-a observat aceasta asemanare atat de mare, acum, cand le-am vazut una langa cealalta am putea sa spunem ca cele doua sunt surori si nu am gresi cu nimic.


Daca ar fi vorba de un joc in care trebuie sa gasesti asemanarile, la Andreea Banica si Lora nu ai rata daca ai bifa forma fetei, a ochilor sau buzelor. Cele doua au aceeasi privire angelica, iar cand zambesc seamana si mai mult.

La fel de frumoase si de apreciate, artistele noastre au cariere solo, dar tot la asemanari am putea sa trecem ca ele s-au lansat in muzica in formatii. Andreea Banica in trupa Exotic, iar mai apoi Blondy, iar Lora in Wassabi.Cele doua au renuntat la tot insa si au pornit la drum in cariere solo, iar acum se bucura de un real succes.

Daca s-ar confirma ca ele chiar sunt surori am putea sa vorbim si despre faptul ca ambele au mostenit un talent muzical care acum le poarta pe valurile industriei muzicala din tara noastra. La fel de bine imbracate, cele doua fac senzatie pe unde merg, dar trebuie sa bifam tot la categoria asemanari si faptul ca merg cam pe acelasi stil vestimentar, feminin, dar sexy si in trend in acelasi timp.

Nu stim daca ele si-au dat seama de aceasta asemanare, dar noi am remarcat-o. Voi ce credeti, avem sau nu dreptate?
 

related posts

Modifică setările cookies