Sora vitrega a lui Kate Moss o intrece in frumusete. Este tot model si are 20 de ani


Lottie Moss calca pe urmele surorii ei si incearca sa isi faca un nume in industria modei. Desi este de o frumusete rapitoare, Lottie este mica de inaltime. 


Putini stiu dar, Kate Moss are o sora vitrega extrem de frumoasa, care vrea sa ii calce pe urme si sa isi construiasca o cariera in modeling. Lottie locuieste cu parintii in West Sussex (Anglia) si si-a inceput cariera de model la 13 ani, fiind reprezentata de Storm Management, aceeasi agentie care a facut-o cunoscuta si pe Kate. 


 

Bucketlust blues @thebucketlust @lilyludoviciphotography

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on


 

@lilyludoviciphotography

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on


Pana acum, Lottie a aparut in Teen Vogue, iar in 2015 si-a facut debutul pe catwalk in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, in ciuda faptului ca nu are inaltimea unui model. Lottie nu masoara mai mult de 1,68 m, dar se pare ca numele ei de familie a ajutat-o sa isi croiasca un drum in aceasta industrie, astfel ca prima ei campanie a fost direct pentru Calvin Klein. 

Tanara a declarat ca a fost influentata de Moss: “Este o mostenire genetica. Kate a fost o uriasa sursa de inspiratie pentru mine cand am inceput”.


 

By @themarchpapers

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on


 

And stretchhhhhhh

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on


Spre deosebire de Kate, care are o silueta androgina, Lottie are forme voluptoase, pe care nu se sfieste sa le arate in cele mai sumare tinute pe contul ei de Instagram, acolo unde este urmarita pe peste 205.000 de persoane.

related posts

Modifică setările cookies