Sore vs Inna. Cui ii sta mai bine cu o tunsoare pixie, baiateasca si parul brunet?


La prima analiza, intre Inna si Sore nu exista prea multe asemanari in afara de pasiunea pentru muzica si faptul ca ambele sunt adevarate fenomene ale showbiz-ului romanesc.


La o privire mai atenta insa, pe cele doua cantarete le leaga mult mai multe lucruri: sunt tinere, frumoase, pline de viata si au reusit sa-si construiasca o adevarata cariera. Pasionate de moda, curajoase si mereu dispuse sa incerce ceva nou, atat Inna, cat si Sore sunt niste adevarati cameleoni cand vine vorba despre stilul lor.

Drept dovada sta faptul ca membra La La Band a renuntat la suvitele lungi cand a inceput filmarile pentru "Pariu cu viata" si a purtat cu atitudine o tunsoare pixie care a prins-o de minune. Tot dovada sta si faptul ca Inna reuseste mereu sa se reinventeze si captiveaza milioane de oameni din intreaga lume, nu doar din Romania.

Si inca un lucru le mai leaga! Faptul ca au ales la un moment dat al carierei sa poarte peruca bruneta, cu o tunsoate pixie, baieteasca: una pentru videoclipul de la "P.O.H.U.I", alta pentru un moment de musical la "Dansez pentru tine".

Daca si cui i-a stat mai bine, ramane sa ne spui tu. Pe cine alegi, Inna sau Sore?

FULLSCREEN
Sore vs Inna. Cui ii sta mai bine cu o tunsoare pixie, baiateasca si parul brunet?
  • /

related posts

Modifică setările cookies