Sosia Ducesei de Cambridge, asaltata de fani. Cum arata femeia care seamana perfect cu Kate Middleton


Kate Middleton are o sosie a carei viata a fost data complet peste cap, din cauza asemanarii dintre ele. Heidi Agan este femeia care seamana perfect cu Ducesa si care afirma ca viata ei a devenit un lung sir de ciudatenii.


In urma cu cativa ani, Heidi lucra intr-un restaurant care servea burgeri, iar acum castiga 3000 de lire pe zi, pentru a fi dublura Ducesei de Cambridge. Dezavantajul este ca femeia nu se mai poate ocupa pe deplin de viata ei personala si este urmarita la tot pasul de fani ai lui Kate. 

In varsta de 36 de ani, Heidi a purtat chiar si burti false, in perioada in care Ducesa era insarcinata cu cel de-al doilea copil.

"Este foarte ciudat sa primesti mesaje de amenintare cu moartea, pe Facebook, pe Twitter. Cred ca daca cineva nu este multumit de ceea ce fac, ar trebui sa se descarce pe propriul computer, nu sa astepte ca eu sa le si raspund la mesaje. Este clar, daca viata ta devine publica, ai de confruntat multe situatii dificile. Am fost nevoita sa ma opresc din a mai citi orice despre mine, pentru ca imi distruge increderea in mine si ma face sa ma simt oribil in propria mea piele", povestea Heidi, in urma cu ceva timp, pentru publicatiile Americane.

Tu ce parere ai, seamana cele doua?

 

#lookalike #lunch photo credit @meyerfotos

A post shared by Kate Middleton Heidi Agan (@heidiagan) on


 

#lookalike #shoot #danielsandlermakeup

A post shared by Kate Middleton Heidi Agan (@heidiagan) on


 

Merry Christmas!! #christmas #lookalikes #haveagoodone

A post shared by Kate Middleton Heidi Agan (@heidiagan) on


 

#Paris #lookalikes

A post shared by Kate Middleton Heidi Agan (@heidiagan) on 

related posts

Modifică setările cookies