Sosia lui Miley Cyrus, asemanatoare izbitoare cu excentrica vedeta. De ce n-o deosebesc nici cei mai infocati fani


O cheama Mardee Shackleford, are 22 ani si este adesea confundata cu Miley Cyrus. Este blonda, excentrica si ii place sa se pozeze in ipostaze la fel de controversate ca si cantareata. In unele dintre imagini de abia daca putem sa le deosebim :)  

Tag-uri:

De meserie chelnerita, Mardee l-a intalnit chiar si pe tatal vedetei la unul dintre concertele acesteia, iar Billy Ray a fost si el surprins de asemenarea dintre aceasta si fiica sa. Copia fidela a cantaretei Miley Cyrus este asaltata pe strada de fanii care isi doresc o poza cu idolul lor. Paznicii din cluburile de noapte sunt nevoiti sa o apere de multimea care adesea o confunda cu vedeta.
Mardee locuieste in California si a inceput sa fie comparata cu vedeta Disney inca de la varsta de 14 ani. “La fiecare masa la care asteptam cineva imi spunea ca seman cu ea”, spune tanara.


Mardee nu era o fana a muzicii artistei, pana cand a lansat albumul “Bangerz”, in 2013. A decis ca la aniversarea ei de 20 ani sa isi cumpere un bilet la unul dintre concertele acesteia, pentru randurile din fata.


Tanara pretinde ca nu o copiaza pe cantareata, insa impartasesc aceleasi gusturi si preferinte. Pe contul de Instagram primeste zilnic mesaje prin care fanii ii spun cat de mult seamana cu Miley. Mardee a declarat ca de foarte multe ori s-a inspirat din stilul ei vestimentar si a ajuns la concluzia ca le plac aceleasi lucruri.  Argumenteaza aceste intamplari pe seama faptului ca sunt de aceeasi varsta si locuiesc in acelasi stat. 

 

????????????????hey peeps, you should drop a comment if you're online right now, so we can chit chat????. I'm watching iZombie ????

A photo posted by Riot Grrrl-vegan-hippie???????????? (@mardeeraquel) on

related posts

Modifică setările cookies