Sotia care a atras toate privirile la plaja. Cum arata sotia lui Pepe Reina


Dupa eliminarea echipei lor de la Campionatul Mondial de Fotbal, multi dintre fotbalisti au decis sa plece in vacanta alaturi de familii, sotii, iubite. Este si cazul lui Pepe Reina.


Portarul iberic in varsta de 31 de ani nu a lasat infrangerea sa-i strice planurile de vacanta si, la scurt timp de la intoarcerea in Spania, si-a luat copiii si sotia si i-a dus in insorita si energica Ibiza.

Cea care a atras atentia la plaja a fost, desigur, Yolanda, care a ales sa poarte un costum de baie in doua piese cu lanturi aurii in zona bretelelor si a slipului. Tanara mamica si-a accesorizat look-ul cu un rozariu, cercei de tip candelabru, ceas negru si bratara batuta in pietre.

Pentru a se proteja de razele puternice ale soarelui, femeia a purtat o sapca roz pe cap si ochelari de soare la ochi. Mai mult decat atat, probabil ca a ales sa poarte aceste accesorii si pentru a-i tine la distanta pe admiratorii partenerului sau fotografi.

Pepe si Yolanda au petrecut timp impreuna cu cei trei copii ai lor, Grecia, Alma si, Luca, cel mai mic membru al familiei, Thiago, de 15 luni, ramanand probabil acasa in compania unei bone sau a bunicilor.

MAI MULTE IMAGINI VEZI IN GALERIA FOTO.

Din punctul nostru de vedere, cu toate ca nu se incadreaza neaparat in standardele clasice de frumusete, Yolanda arata foarte bien, mai ales daca luam in considerare faptul ca are 4 copii. Voi ce ziceti?

FULLSCREEN
Sotia care a atras toate privirile la plaja. Cum arata partenera de viata a fostbalistului Pepe Reina
  • /

related posts