Sotia detinutului model rupe tacerea. Ce a povestit femeia despre infidelitatea lui Jeremy Meeks


A intrat in inchisoare si de acolo a ajuns direct pe podium. Jeremy Meeks, cunoscut sub numele de "detinutul model",  a fost fotografiat in bratele altei femei decat sotia sa, iar de la prima lor aparitie impreuna, nu se mai ascund. Sotia lui a decis sa vorbeasca despre asta.


Chloe Green, mostenitoarea unei averi impresionante, a parut complet cucerita de ochii verzi ai modelului, iar dupa ce paparazzi i-au dat de gol, au urmat o serie de fotografii care au confirmat relatia.

In timp ce o mare parte dintre fani  il acuza ca si-a inselat sotia, in timp ce unii ii iau apararea si spun ca ar putea fi despartiti deja, femeia a decis sa stea de vorba cu presa si sa povesteasca ce s-a intamplat. 

 

#dinnerdate❤️ ???? #mrsmeeks #jeremymeeks #onelove

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on

"Am avut un soc! Nu am stiut prea bine ca se fac", a povestit Melissa, despre momentul in care a aflat ca Jeremy o are o noua iubita miliardara. Ea si fostul detinut au fost casatoriti timp de 8 ani si au impreuna un baietel. 

Fosta sotie a lui Jeremy a povestit ca i-a fost alaturi barbatului atunci cand a fost inchis, pentru posesie ilegala de arme, in 2014, dar si atunci cand a inceput sa cunoasca faima: ,,Am fost fericita pentru el. Am vrut sa aiba succes? Absolut!"

Femeia a recunoscut ca a inceput sa se ingrijoreze pentru relatia lor inca de la inceputul noii cariere a sotului ei: ,,Auzi povesti, vezi ce se intampla. Nu a fost ceva usor de facut si nu m-am asteptat deloc la asta...M-am simtit ranita, m-am simtit tradata."

Avocata Melissei a povestit ca femeia nu are pretentii financiare mai mari decat cele legale si a spus despre clienta ei ca a muncit din greu, fiindu-i aproape lui Meeks in perioada incarcerarii sale si dupa.

Intre timp, detinutul-model nu pare deranjat de divort, iar imaginile cu el si Chloe Green fac inconjurul internetului.

 

Who's ready to jump? #CropOver2017 #updeting #meta #krave #Barbados #Betta

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on 

Your eyes stole all my words away... ❤️ #thelookoflove #loveatfirstsight @jmeeksofficial I❤️U

A post shared by Chloe green (@chloegreen5) on


FULLSCREEN
Sotia detinutului model rupe tacerea. Ce a povestit femeia despre infidelitatea lui Jeremy Meeks
  • /

related posts