Sotia lui Adrian Mutu a nascut. Vezi prima imagine cu bebelusul


Adrian Mutu ese in culmea fericirii: a devenit tata pentru a patra oara. Sotia lui, Sandra, a nascut in aceasta dimineata la o clinica privata.


La ora 7.44 Adrian Mutu s-a mandrit cu fiul sau Tiago pe retelele de socializare.  Micutul a avut 3.6 kg si 53 de cm. 

Desi de abia nascuse, sotia lui Adrian Mutu arata impecabil. Machiata ca pentru un pictorial, Sadra radiaza de fericire.

Mutu mai are un baiat din prima casnicie cu Alexandra Dinu si doua fete cu Consuelo. "Ne-am cunoscut intr-un cerc de prieteni, cred ca avea 18 ani atunci cand am cunoscut-o. In momentul in care eu am divortat si treceam printr-o perioada despre care putina lume stie, am pus mana pe telefon si am aflat ca trecea si ea printr-o perioada mai grea", povestea mai demult Adrian Mutu, la Wowbiz.

Sandra a presimtit ca va avea un baietel, dupa cum povestea in septembrie 2016. "S-a intamplat in vacanta noastra din Bodru. Acolo am ramas insarcinata. Pana sa fac primul test de sarcina simteam ca parca se intampla ceva, desi nu aveam vreun simptom. Am facut primul test, iar a doua liniuta se vedea culoarea mai pala. A doua zi am facut din nou testul si a iesit din nou pozitiv. Am pus mana pe telefon, i-am spus ca trebuie sa vorbim. Vreau si cred ca va fi baiat. Imi doresc un baietel. Indiferent ce va fi, noi il vom iubi".

related posts

Modifică setările cookies