Sotia lui Bobby Paunescu a pozat goala la 26 de ani. Vezi imaginea care a incins internetul


Alice Peneaca a pozat in costumul Evei si nu a considerat ca ar fi suficient sa posteze o simpla imagine pe contul ei de Instagram. Prin urmare, a realizat un colaj din 6 imagini, astfel incat cei care o admira, sa o poata vedea in toata splendoarea.


Cei care urmaresc profilul de Instagram al modelului au avut recent parte de o surpriza. Alice a inceput sa posteze imagini in care erau surprinse anumite portiuni din corpul ei. Fanii au putut sa vada cadre de detaliu cu sanii sau posteriorul ei.Alice a postat 6 astfel de imagini care copuneau un puzzle si dezvaluiau o imagine cu ea goala, ce face parte dintr-o noua sedinta foto pe care a realizat-o. In dreptul pozelor, Alice a scris: „De la dragul meu prieten, pe care il respect profund si pe care il apreciez pentru talentul lui de a arata frumusetea femeilor intr-un fel atat de pur, frumos si respectos. Multumesc”. 


 

basic instinct vibes ???? photographed by @adriannina

A post shared by Alice Peneaca (@alicepeneaca) on


 

Happy New Year 2017!!!❤????????

A post shared by Bobby Paunescu (@bobbypaunescu) on


“Felicitari pentru curaj! Esti superba”, “wow, wow, wow”, “ce misto e poza asta...” si “Foarte pretioasa, arati formidabil”, au fost cateva dintre comenatriile pe care le-au postat fanii ei.

Alice Peneaca are 26 de ani si este maritata cu regizorul Bobby Paunescu din 2015.

related posts

Modifică setările cookies