Sotia lui Borat, una dintre cele mai focoase roscate din showbiz. Cum arata femeia care a cucerit cel mai traznit actor


Sacha Baron Cohen este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai trazniti actori de la Hollywood, iar putine persoane stiu ca este casatorit cu una dintre cele mai frumoase actrite, focoasa roscata Isla Fisher.


Cu siguranta nu este deloc usor sa fii sotia lui Borat, insa Isla pare sa se descurce de minune, ba chiar este si mama copiilor barbatului. Cei doi au impreuna o fetita si un baietel si sunt casatoriti inca din 2010. In ciudat faptului ca a facut-o sa se simta stanjenita in repetate randuri, in public, relatia lor este una demna de toata invidia si cei doi par sa formeze o familie model.


Sacha Baron Cohen si sotia lui au fost surprinsi de paparazzi, de-a lungul timpului,  in zile obisnuite din viata lor, iar un lucru este clar: atunci cand iese cu familia, barbatul isi lasa acasa, probabil la loc de cinste, vestitul costum de baie verde.

Isla bifeaza multe aparitii in public pe care fotografii le vaneaza, iar zambetul ei este inconfundabil. O tipa amuzanta din fire, actrita apare de multe ori zambind cu gura pana la urechi, desi a povestit, in trecut, ca nu tine pasul cu sotul ei, la acest capitol:  "Nu pot sa va spun cat este de stanjenitor in anumite momente. Pentru el nu exista nici o diferenta intre glume si viata reala. Odata a intrebat-o pe Cate Blachett ce face pentru a supravietui, iar pe Diane Keaton a confundat-o cu o alta actrita. Iar acestea nu sunt decat cateva exemple",  povestea roscata, in trecut. 


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Sotia lui Borat, una dintre cele mai focoase roscate din showbiz. Cum arata femeia care a cucerit cel mai traznit actor
  • /

related posts