Sotia lui Mark Wahlberg, corp spectaculos dupa 4 nasteri. Cum arata la plaja femeia care l-a cucerit pe actorul musculos


Mark Wahlberg a petrecut intr-un peisaj exotic, alaturi de familie. Starul a fost surprins de paparazzi pe plajele din Barbados.


Actorul de filme de actiune nu este un gigolo, asa cum ati putea banui, ci chiar un familist convins. Mark este casatorit cu Rhea Durham din anul 2009 si are impreuna cu aceasta patru copii pe care ii iubeste la nebunie.

Starul isi alinta mereu familia cu escapade exotice, iar recent a fost surprins alaturi de sotie pe plajele din Barbados, unde s-au bucurat impreuna de vremea perfecta pentru plaja, departe de agitatia tipica din LA.

Desi e intr-o forma de zile mari la 46 de ani, Nu numai Mark Wahlberg a atras atentia paparazzilor. Si sotia sa a impresionat cu silueta sa. dupa 4 nasteri, aceasta se mandreste cu un abdomen perfect. Rhea are o frumusete naturala aparte si desi nu are un bust prea generos, nu a apelat la operatii estetice.

In varsta de 39 de ani, Rhea Durham este un fost model si are in palmares doua defilari in cadrul celebrului Victoria's Secret Fashion Show. 

FULLSCREEN
Sotia lui Mark Wahlberg, corp spectaculos dupa 4 nasteri. Cum arata la plaja femeia care l-a cucerit pe actorul musculos
  • /

related posts

Modifică setările cookies