Sotia lui Sylvester Stallone, ca o adolescenta. Actorul nu si-a putut dezlipi ochii de la ea cand a aparut in bikini


Dur in rolurile pe care le interpreteaza, Sylvester Stallone isi arata o alta latura a personalitatii atunci cand vine vorba despre sotie si copii. Familist convins, starul si-a aniversat cei 70 de ani in Saint Tropez, alaturi de cele mai importante fiinte pentru el.


Fanii lui adevarati stiu deja ca Sylvester Stallone si-a facut un obicei din a-si petrece vacantele pe un iaht luxos alaturi de sotia sa, Jennifer Flavin (47) si de cele trei fete, Sophia (19 ani), Sistine (18 ani) si Scarlet Rose (14 ani).

Anul acesta, destinatia de concediu a familiei a fost Saint Tropez, loc in care Sly si-a serbat cei 70 de ani proaspat impliniti bucurandu-se de razele soarelui, de apa, dar mai ales de privelistea pe care i-a oferit-o sotia cu 23 de ani mai tanara cand a aparut in bikini si s-a distrat alaturi de fetele ei pe iaht.

Da, pe langa cele trei fiice superbe, starul de la Hollywood se mandreste si cu o sotie cu silueta de model, care a activat chiar in fashion pe cand era mai tanara. Stallone si Flavin sunt casatoriti de 19 ani, dar sustin ca relatia lor e la fel de frumoasa si pasionala ca la inceput. Chiar daca au copii mari si au trecut peste multe impreuna, sunt foarte fericiti si mandri de reusitele lor in cuplu.

De exemplu, in urma numai cateva luni, Sylvester Stallone s-a declarat incantat de fapul ca fiica lui Sistine vrea sa calce pe urmele mamei sale si sa devina model. "Fiica mea isi doreste sa fie model. Cred ca poti sa faci asta. Copiii mei muncesc foarte mult si sunt incantat de asta", a scris actorul.

related posts

Modifică setările cookies