Specialistii au stabilit deja! Ce vom purta la plaja in 2017: tendinte de la Saptamana costumelor de baie de la Miami


Costumul de baie cu... borseta atasata sau cu "port cutit" sunt noile senzatii de la Saptamana Modei de la Miami :) Iata ce ne recomanda specialistii sa purtam vara viitoare la plaja :)


De cate ori nu ti-ai facut griji pentru "bunurile" tale cand ai intrat in apa si nu aveai pe cine sa lasi sa iti supravegheze geanta de plaja? :) Ei bine, specialistii au venit, se pare, cu o solutie: au inventat costumele de baie cu borseta atasata!

Brandul Mister Triple X si-a prezentat colectia de costume de baie pentru vara 2017 la Miami si, recunoastem, suntem ...impresionate :)   Totusi, "inventia" inedita ne rezolva doar partial problemele, pentru ca borsetele nu sunt chiar waterproof :) Asteptam colectia 2018, in care sa avem o gentuta care sa se inchida etans si in care sa ne putem pune si telefonul mobil ;)

In cazul in care iti fura totusi cineva geanta de plaja, se pare ca designerii iti vin si de data aceasta in ajutor: au inventat costumul de baie cu un... cutit atasat! :) Nu stim exact daca este pentru a taia o felie de pepene sau pentru a ne feri de raufacatori, cert este ca din 2017 avem si aceasta optiune!

Revenind insa la modele mai... banale, se poarta in continuare costumele intregi cu decupaje sau cu multi franjuri. Vezi care sunt tendintele in galeria foto de mai jos!

FULLSCREEN
Specialistii au stabilit deja! Ce vom purta la plaja in 2017: tendinte de la Saptamana costumelor de baie de la Miami
  • /

related posts