Spectacol de prost gust dat de o vedeta pe strazile din Los Angeles. Vezi ce le-a aratat ea fara rusine trecatorilor


Pe langa faptul ca este prietena cu voluptoasa Kim Kardashian si a prins buchetul de mireasa la nunta acesteia, Brittny Gastineau nu are niciun alt talent cu ajutorul caruia sa se fi facut remarcata la Hollywood. Chiar si asa, ea a fost protagonista unui reality-show si a “castigat” dreptul de a aparea in presa de scandal.


Multe dintre persoanele publice a caror cariera s-a dezvoltat la Hollywood s-au confruntat de-a lungul timpului cu accidente vestimentare. Fie ca isi aratau, fara sa vrea, lenjeria intima in momentul in care coborau din masina, fie ca rochia prea decoltata le facea surprize, actritele atrageau atentia "vanatorilor" de gafe.

Cum lui Britnny nu i s-a intamplat niciun astfel de mic accident vestimentar, ea a recurs la alta metoda prin care sa atraga bliturile paparazzilor: a “regizat” un accident vestimentar si a iesit pe strada cu o bluza extrem de transparenta, care a lasat totul la vedere.

In varsta de 28 de ani, starul din "Gastineau Girls" a optat pentru o tinuta mai mult decat indecenta pentru iesirea in club: purtand pantaloni cu imprimeu, sacou alb si un maiou negru din dantela, Gastineau i-a agresat vizual pe cei prezenti in club si le-a oferit un spectacol pe cinste fotografilor, care abia asteptau sa imortalizeze pe cineva intr-o astfel de ipostaza rusinoasa.

Prietenii vedetei sustin ca nu a fost intentia lui Gastineau sa se expuna, insa gurile rele afirma ca aceasta stia foarte bine ca acesta va fi efectul pe care il va avea tinuta ei asupra tabloidelor. Tu ce crezi?

related posts

Modifică setările cookies