Spectacol la pompa de benzina! Toti barbatii s-au oprit din alimentat cand au vazut-o pe Kylie Jenner asa


Are 18 ani si este fashionista in adevaratul sens al cuvantului. O mare admiratoare a stilului sexy adoptat de sora ei mai mare, Kim Kardashian, Kylie a facut senzatie intr-o benzinarie din Los Angeles.


A intors capetele tuturor barbatior din benzinarie cand a coborat din masina imbracata intr-o pereche minuscula de pantaloni, un top negru, decoltat si un sacou pepit. Cu ochelarii de soare la ochi, mezina familiei Kendall-Jenner s-a straduit sa nu ii ispiteasca si mai tare pe domnii care faceau plinul.

Din cauza decolteului adanc, Kylie Jenner a intampinat probmele mai ales atunci cand a vrut sa-si alimenteze masina, fiind nevoita sa-si acopere bustul cu mainile pentru a nu avea parte de un accident vestimentar.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru revista People, Kylie Jenner a declarat: "Persoanele care ma inspira in ceea ce priveste stilul vestimentar sunt Kanye si Kim. Sunt constienta ca admiratorii se iau dupa mine. Este destul de dificil sa arat bine mereu, dar incerc sa imi creez outfit-uri si sa gasesc idei alaturi de stilistul meu".

Iata instantaneele provocatoare surprinse cu mezina familiei Kardashian-Jenner de catre paparazzi:

related posts

Modifică setările cookies