Spectacol total la plaja. Cum a fost surrpinsa una dintre cele mai sexy rapperite din America


Jenna Bentley este un celebru model Playboy proaspat devenit rapperita, care la varsta de numai 25 de ani se poate lauda cu faptul ca este cunoscuta in intreaga America datorita formelor apetisante si a unei relatii controversate cu un afacerist de 76 de ani. 


Vazand-o atat de sexy si atragatoare, cei mai multi s-ar gandi ca Jenna s-a iubit cu barbati tineri, bine facuti si, evident, cu foarte multi bani. Ei bine, dintre cele trei calitati enumerate, logodnicul ei de acum patru ani indeplinea numai una: avea o avere imensa!

Benjamin Brown Sr. avea atunci 72 de ani, se mandrea cu o burta considerabila si crea tot felul de controverse in jurul afacerii de milioane de dolari pe care o detinea inca din anul 1982. Daca cei doi mai sunt sau nu impreuna, presa nu stie. Jurnalistii o urmaresc insa in continuare pe Jenna la plaja, unde blonda isi arata calitatile fizice.

Recent, ei au surprins-o pe plajele din California imbracata intr-un costum de baie format din doua piese minuscule. Cu tatuajul de pe fesa la vedere, un chilot de dimensiuni reduse si atitudinea sexy la purtator, tanara a avut grija sa nu poata fi ignorata.

Iata cum a aparut:

related posts

Modifică setările cookies