Sportiva care le face concurenta modelelor Sports Illustrated. Cum arata Caroline Wozniacki in costum de baie minuscul


Caroline Wozniacki este una dintre cele mai apreciate sportive din intreaga lume, rezultatele obtinute in tenis, dar si aspectul fizic fiind atuurile care au transformat-o intr-un star mondial.


Daneza si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated, acest lucru intamplandu-se in acest an, cand jucatoarea de tenis a realizat un pictorial incendiar in costum de baie.

Chiar daca a aparut alaturi de modele celebre precum Gigi Hadid, Lily Aldridge, Rose Bertram, Irina Shayk, Chrissy Teigen, Hannah Davis, Nina Agdal sau Emily Ratajkowski, Caroline Wozniacki s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fizicul sau fiind unul tonifiat si foarte frumos sculptat.

"A fost un vis de-al meu. Am schimbat multe costume de baie si am apreciat fiecare minut al acestei experiente. Cred ca va fi nebunie in Danemarca, ceea ce mi se pare destul de amuzant", a declarat Caroline Wozniacki. 

Sedinta foto a avut loc in Florida, Walter Iooss Jr. fiind fotograful care s-a ocupat de pictorial care a fost realizat la finalul anului trecut. "A fost o perioada perfecta pentru mine. Ma antrenam pentru maraton, eram inscrisa la diverse turnee de tenis. Am simtit ca ma aflam intr-o forma fizica foarte buna. Am fost entuziasmata", a explicat sportiva. 

FULLSCREEN
Sportiva care le face concurenta modelelor Sports Illustrated. Cum arata Caroline Wozniacki in costum de baie minuscul
  • /

related posts