Actriță din ,,Melrose Place”, serialul de succes din anii ’90, internată de urgență la spital în urma unui episod violent


Heather Locklear, cunoscută mai ales datorită serialului ,,Melrose Place”, a fost internată de urgență în urmă cu câteva ore în urma unei supradoze. 


Anunțul făcut de familia ei vine la doar o zi după ce actrița a fost arestată pentru lovirea unui polițist și a unui paramedic și eliberată pe cauțiune, scrie BBC.

BBC mai scrie că actrița, în vârstă de 56 de ani, a încercat să își strângă de gât mama și și și-a lovit tatăl, după ce a început să își caute pistolul pentru a se sinucide. Mama ei a chemat poliția, iar actrița a fost transportată la spital pentru a fi supusă unei evaluări psihiatrice. Surse din cadrul anchetei au declarat că ea era sub influența drogurilor și a alcoolului în acele momente.

Locklear nu e la prima problemă de acest fel. Ea a mai fost arestată și în luna februarie, după ce și-a agresat iubitul. De asemenea, cât a stat în arest, ea a amenințat poliția că se va sinucide dacă îi vor mai călca vreodată casa. 

Actrița a mai avut o altercație cu autoritățile și în 2008, atunci când a fost arestată pentru că a condus sub influența unor medicamente care sunt interzise de legea americană. Atunci ea a primit o amendă simbolică, de aproape de 1.000 de dolari și a fost pusă sub supraveghere timp de trei ani.

În 2012 a mai implicată și într-o altercație cu fostul ei logodnic, Jack Wagner. Cu acea ocazie ea a fost chemată în instanță de Wagner pentru comportament violent. 

Nominalizată de şase ori la premiile ,,Globul de Aur", Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, a jucat în binecunoscutul "Melrose Place", care a fost foarte popular și în România.

Ea a fost căsătorită cu chitaristul Richie Sambora de la formaţia Bon Jovi și a apărut şi în serialul TV "TJ Hooker" şi sitcom-ul "Spin City", pentru care a fost nominalizată de două ori la ,,Globul de Aur". 

related posts

Modifică setările cookies