Starnesc controverse chiar si in mijlocul familiei. Ce i-au reprosat surorile lui Kylie Jenner despre relatia cu Tyga


Kylie Jenner si Tyga formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood, iar unul dintre motivele pentru care cei doi sunt in atentia presei este reprezentat si de atitudinea ostila a familiei tinerei de 18 ani fata de rapper. 


Barbatul de 25 de ani a insotit-o pe Kylie in vacanta pe care familia Kardashian-Jenner a petrecut-o in august, pe insula St. Barts. Intr-un promo pentru viitorul episod al show-ului Keeping Up With The Kardashians apare o secventa in care Kim isi anunta surorile si pe mama lor ca Kylie l-a invitat pe Tyga in vacanta. 

Kendall nu si-a ascuns nemultumirea fata de hotararea surorii ei, in timp ce Kris nu a parut prea incantata de situatie. Singura care a parut sa-i ia apararea lui Kylie a fost Khloe, declarand ca: "Ascultati, si mie mi-ar placea sa fiu alaturi de un barbat".

Kendall a continuat sa-si manifeste nemultumirea fata de prezenta lui Tyga in vacanta, spunandu-i surorii mai mici ca si-ar fi dorit ca acest timp sa-l petreaca impreuna cu ea. 

Tyga a fost logodit 3 ani cu cea mai buna prietena a lui Amber Rose, Blac Chyna, care i-a daruit si un baiatel. Cei doi urmau sa se casatoreasca anul trecut, insa au anulat logodna si s-au despartit, la cateva luni aflandu-se ca el si cea mai mica dintre surorile Kardashian-Jenner ar forma un cuplu. 

FULLSCREEN
Starnesc controverse chiar si in mijlocul familiei. Ce i-au reprosat surorile lui Kylie Jenner despre relatia cu Tyga
  • /

related posts