Stefan Stan, despre atuul care l-a ajutat sa castige Vocea Romaniei: "Sunt dezinvolt. Pe scena sunt eu, fara sa joc nici un rol"


Stefan Stan a reusit sa castige trofeul Vocea Romaniei. Chiar daca multe guri rele dezaproba alegerea publicului, Stefan a reusit sa-i cucereasca pe cei de acasa. Cu vocea si cu dezinvoltura de care a dat dovada, zice el. Te invitam sa vezi si momentul spectaculos in care a cantat cu Andra.


Stefan Stan, 34 de ani, a povestit pentru Perfecte.ro cum s-a schimbat viata lui de cand este la Vocea Romaniei.

“Sunt coplesit de atata atentie. Eu am fost sincer in fata oamenilor de acasa si am incercat sa le ofer tot ce am eu mai bun, iar asta cred au remarcat si ei. Am mai mult success la public! De cate ori ies din casa, sunt  asaltat de oameni care vin la mine, ma felicita, ma roaga sa facem poze impreuna”, spune Stefan Stan pentru Perfecte.ro.

ASTA e dovada ca Mariah Carey chiar a slabit 32 de kilograme! Uite cum arata cantareata in cea mai recenta reclama

Care este insa atuul sau? “Sunt dezinvolt. Pe scena sunt eu, fara sa joc nici un rol pentru ca sunt foarte sincer cu publicul meu!”, spune Stefan.

Discutiile despre rezultatele votului sunt inutile acum, parerea noastra. Toti concurentii (nu doar cei din finala) au fost foarte buni si cu siguranta vom mai auzi de ei. Stefan a fost mai carismatic,  mai natural in fata camerelor, nu s-a lasat blocat de emotii si s-a apropiat astfel mult mai tare de public. Iar asta a contat extrem de mult. 

Per total, Vocea Romaniei a fost un show complet, pe care abia asteptam sa-l revedem la televizor sau, de ce nu, direct din public.

related posts

Modifică setările cookies