Stefan Stan, impresionat de Bianca Dragusanu: "Dupa ce o cunosti, iti dai seama ca e inteligenta si prietenoasa" EXCLUSIV


Stefan Stan si Bianca Dragusanu au fost pe aceeasi scena in aceasta saptamana, la decernarea premiilor TV Mania. Castigatorul de la Vocea Romanei a povestit pentru perfecte.ro ce impresie i-a lasat Bianca dupa ce a cunoscut-o mai bine.


Stefan Stan a recunoscut pentru perfecte.ro ca prima impresie pe care si-a facut-o despre Bianca Dragusanu a fost in urma articolelor din presa, care nu sunt intotdeauana magulitoare la adresa ei. 

Cum disciplinezi un copil obraznic fara sa tipi la el si fara sa-l lovesti. 9 metode de succes

Cantaretul a spus ca a avut ocazia sa o cunoasca mai bine pe Bianca la "Dansez pentru tine" si atunci si-a dat seama ca este difertita de personajul care apare in tabloide. 

"Prima imagine care imi vine in minte cand ma gandesc la Bianca este cea a unui leu prins in cusca, cu o sclipire salbatica in ochi. Pentru ca s-au scris multe lucruri rele despre ea, si-a creat propriul sistem de aparare. Ea simte nevoia sa se apare", a spus Stefan Stan.

10 nume romanesti de baieti, predestinate succesului

Stefan a povestit ca dupa ce a stat de vorba cu Bianca i s-a parut o persoana "cerebrala": "Daca ajungi sa o cunosti, iti vei da seama ca e prietenoasa si inteligenta".

FULLSCREEN
Stefan Stan, impresionat de Biaca Dragusanu: "Dupa ce o cunosti, iti dai seama ca e inteligenta si prietenoasa" EXCLUSIV
  • /

related posts