Stefan Stan s-a grabit sa o ceara de sotie pe Andreea Mantea. Ar putea pati ca ei! Iata cele mai scurte casnicii ale vedetelor din Romania


Dupa numai 4 luni de relatie, puternic mediatizata la tv, Stefan Stan si-a dat seama ca nu mai poate trai fara Andreea Mantea si a cerut-o in casatorie. Din fericire, se pare ca si ea avea aceleasi sentimente pentru el, asa ca raspunsul a fost "da", iar acum ramane de planuit doar nunta.


Nu numai ca urmeaza sa se casatoreasca dupa atat de putin timp impreuna, dar si-au gasit si nasii: Cristian Popescu Piedone si sotia sa. Andreea Mantea a primit de la Stefan Stan un inel de logodna cu diamante in valoare de 2000 de euro.

Stefan Stan nu este insa la prima casatorie. Castigatorul de la Vocea Romaniei a mai fost casatorit in America, insa tot cu o romanca. Lucrurile nu au mers intre ei, iar Stefan Stan s-a intors in Romania, unde a devenit vedeta, iar acum se pregateste sa fie mire pentru a doua oara.

Multi spun insa ca graba strica treaba si ca nu se cunosc destul de bine incat sa faca atat de repede acest pas important. Iata cateva exemple de cupluri din Romania care s-au despartit la scurt timp dupa casatorie:

Adelina si Liviu Varciu s-au iubit intens, dar pentru putin timp. La nici un an de la casatorie, cei doi si-au dat seama ca au facut o greseala si ca lucrurile nu mai merg intre ei. Se pare ca gelozia a fost cea care i-a despartit.

Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac au surprins pe toata lumea atunci cand s-au casatorit. La fel ca si Stefan Stan si Andreea Mantea, Marinescu si Tiriac erau de foarte putin timp impreuna, iar casatoria lor a durat doar cateva luni, facanbd totul sa para foarte suspect. Ca motiv de divort au invocat lipsa de comunicare.

Augustin Viziru si Oana Mares sunt dovada ca uneori casnicia le poate face rau unora dintre cupluri. Desi erau de multi ani impreuna, dupa ce s-au casatorit lucrurile intre ei nu au mai mers. Oana Mares l-a inselat pe Augustin, iar de aici pana la divort nu a mai fost decat un pas.

Spune si tu: crezi ca va rezista casnicia lui Stefan Stan cu Andreea Mantea? Voteaza in sondajul de mai jos!

FULLSCREEN
Stefan Stan s-a grabit sa o ceara de sotie pe Andreea Mantea. Ar putea pati ca ei! Iata cele mai scurte casnicii ale vedetelor din Romania
  • /

related posts