Stepan, cel mai popular motan din Ucraina, nominalizat la titlul de World Influencers Awards 2022


Motanul Stepan din Ucraina, urmărit de peste 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram, a reușit să plece din Harkov împreună cu stăpâna lui și a ajuns la Monaco. 


Celebrul pisoi a petrecut două zile în subsolul unui bloc, alături de stăpâna lui, până când au reușit să plece din Harkovul asediat de armata rusă. Stepan a ajuns în Franța, iar luna viitoare va participa la cel mai important evenimenta din viața sa. 

„Aș dori să vă împărtășesc o veste bună. Sunt nominalizat pentru cel mai prestigios premiu din industria Influencerilor - World Influencers and Bloggers Awards 2022 @wibaglobal care va avea loc pe 18 mai la Cannes. Este o onoare că evenimentul va fi și un prilej pentru o strângere de fonduri pentru Ucraina”, scrie într-o postare recentă pe pagina @loveyoustepan. Dragii mei prieteni europeni și americani, dacă doriți să vă alăturați evenimentului, puteți achiziționa biletele pe www.forum.wiba.global. Toate fondurile vor fi transferate către organizații de caritate, a mai adăugat stăpâna motanului. 

Ceremonia de premiere va avea loc în luna mai la Cannes. Toți banii din vânzarea biletelor pentru eveniment vor fi donați poporului ucrainean. 

 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

  • Stepan, cel mai popular motan din Ucraina, nominalizat la titlul de World Influencers Awards 2022

related posts

Modifică setările cookies