Stephan Pelger, plin de sânge și cu ochii învinețiți: "m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconștient și m-au aruncat pe un deal"


Stephan Pelger se află în vacanță în Cannes, dar zilele care ar fi trebuit să fie pline de ditractie și voie bună au fost umbite de un eveniment tragic prin care a trecut designerul.


Stephan Pelger i-a șocat pe cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare după ce a postat un selfie în care apare cu sânge pe față și cu ochii învinețiți. Designerul a povestit cu lux de amănunte clipele de coșmar prin care a trecut în Cannes, după ce a plecat dintr-un club de lux:


 

#fun❤️

A post shared by Stephan Pelger Official (@stephanpelger) on


„Azi dimineață, la ora 9AM, după o seară petrecută în club, ceva inimaginabil s-a întâmplat. Știu că poate nu e de interes pentru voi, pentru Facebook sau Instagram, dar sunt atât de speriat și scriind poate pot trece mai ușor peste această teribilă întâmplare petrecută la Cannes! Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras în ea și au condus până într-o parcare…m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconștient și m-au aruncat pe un deal, doar cu pantalonii pe mine! Mi-au furat tot, dar nu asta e ideea! Voi rămâne cu această imagine și voi fi speriat! După ce am fost găsit de o femeie, paramedicii au venit, am mers la spital și mi-au fost puse câteva copci în zona capului. Poliția a fost de ajutor și s-a purtat foarte frumos cu mine, la fel și prietenii, care au fost alături de mine. Sunt recunoscător că sunt în viață după această tentativă de omor, iubesc în continuare Cannes-ul și mă voi întoarce aici, dar voi rămâne cu această imagine în minte! Trebuia să scriu aceste rânduri, mă simt eliberat acum și mă simt fericit că trăiesc! Mulțumesc îngerului meu păzitor!”


 

#sun #fun #roze ❤️????????????

A post shared by Stephan Pelger Official (@stephanpelger) onFanii designerului i-au lăsat numanii designerului i-au lăsat numeroae comentarii prin care i-au urat să se vindece cât mai repede: “Din păcate, în zilele noastre nu mai contează că ești în ultimul cartier cât mai rău famat sau la Cannes, pericolul poate fi oriunde și chiar acolo acolo unde te aștepți mai puțin. Însănătoșire grabnică, Stephan!”, “Doamne ferește!! Este absolut îngrozitor și e prima oară când aud așa ceva! Umanitatea este redusă la zero!” și “Nu te cunosc personal dar sincer, m-am emoționat maxim . Știu doar că avem amândoi yorkishori. Din postările tale știu că ești un om bun care nu ar face rău nimănui . Nu meritai să pățești așa ceva ! Îmi pare foarte rău și sper să treci cât de repede de trauma asta ! Îți sunt alături sufletește”.

Așa cum a evidențiat și unul dintre cei care îi urmăresc activitatea din mediul virtual, nu este exclus ca atactoarele să îl fi cunoscut peStephan: “Nu te-au ales la întâmplare, știau cine ești .În Cannes, Saint Tropez filează dinainte. Posibil chiar cineva le-a trimis. Sucesul generează gelozie. Îți doresc din tot sufletul să treci peste asta, este un traumatism oribil. Timpul vindecă tot, important este că ești în viața”.

Stephan Pelger este acum în afară oricărui pericol.

Modifică setările cookies