Stiai ca Macaulay Culkin este nasul lui Paris Jackson? Cum s-au lasat pozati cei doi in urma cu putin timp


Fanii adevarati ai lui Michael Jackson stiu cat de mult a tinut acesta la Macaulay Culkin. Artistul l-a simpatizat atat de tare incat, la scurt timp de la nasterea lui Paris, l-a rugat sa fie nasul fetitei.


In urma cu putin timp, Paris Jackson a publicat o imagine cu nasul ei celebru, nimeni altul decat Macaulay Culkin. Amintindu-le astfel tuturor de gradul de rudenie dintre ei, adolescenta a scris in descrierea pozei: "Eu, model? Nu. In timpul liber le fac pedichiura hipsterilor".

In cadrul devenit viral, Paris este vazuta cum ii face unghiile de la picioare cu o nuanta de mov inchis lui Macaulay Culkin, care zambeste amuzat.

 

model? nah i paint hipsters toenails for a living.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on


Nu este prima oara cand cei doi se lasa fotografiati in ipostaze apropiate. In urma cu doua luni, tot fiica lui Michael Jackson a distribuit pe Instagram o poza in care le arata admiratorilor ce "portret" i-a facut actorul din seria "Home Alone": "Sa ne amintim impreuna de momentul in care cel mai bun nas din univers m-a desenat", a scris ea atunci.

 

throwback to when the best godfather ever drew me ????????

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on


Inca de cand a murit Michael, in 2009, Macaulay Culkin a pastrat o relatie apropiata cu cei trei copii ai cantaretului si s-a vazut cu ei. Mai ales in preajma sarbatorilor, acesta nu ii lasa singuri pe Prince, Paris si Blanket, spre admiratia fanilor.

related posts