Stirista Oana Andoni si-a prezentat in exclusivitate fetita! Vezi cat de frumoasa este micuta si cu cine seamana


Probabil nu exageram cand spunem ca prezentatoarea Stirilor ProTV de weekend este una dintre cele mai discrete vedete din showbizul autohton. O profesionista desavarsita, ea a decis insa recent sa le dea admiratorilor ocazia de a o cunoaste indeaproape.


Astfel, Oana a acceptat sa vorbeasca deschis despre familia ei si a publicat chiar in exclusivitate imagini cu micuta Erica, fetita ei adorabila.

In interviul acordat revistei ProTV Magazin, stirista a dezvaluit chiar cum a schimbat-o venirea pe lume a copilei si l-a descris pe partenerul de viata asa cum nu a mai facut-o pana acum.

"E un miracol pe care il traiesc la o intensitate din ce in ce mai mare cu fiecare zi ce trece. E o fericire care nu poate fi egalata de nimic", a spus despre experienta de mama, in timp ce pe Erica a caracterizat-o ca fiind "o minune de copil. E vesela, curioasa, vorbareata, curajoasa, canta, danseaza, trateaza cu multa seriozitate tot ceeea ce face chiar daca e vorba doar de joaca. Ne lumineaza viata. Datorita ei, orice zi e cu soare pentru noi. Seamana cu amandoi".

Discreta despre viata ei personala si cel care ii este alaturi, Oana a profitat de acets interviu exclusiv si a vorbit putin despre jumatatea sa.

"Este un partener de nadejde. Prin tot ceea ce face, imi confirma mereu ca am facut alegerea buna. Ii admir consecventa, responsabilitatea, sensibilitatea si bucuria de a fi sot si tata", a incheiat prezentatoarea.

related posts

Modifică setările cookies