VIDEO Striptease pentru o cauză nobilă. 8 femei celebre s-au dezbrăcat pe scenă


The All New Monty e un show de televiziune al canalului britanic ITV care îşi propune în fiecare an să promoveze importanţa controalelor de rutină în lupta împotriva cancerului. 


Sub egida „cine îndură câştigă”, organizatorii propun un dublu spectacol de striptease, pentru ambele sexe, la care sunt invitate să participe celebrităţi care s-au lovit într-un fel sau altul de nemiloasa boală. În 2019, la secţiunea feminină, cea mai cunoscută personalitate care a urcat pe scenă şi s-a dezbrăcat total pentru public a fost fosta mare tenismenă Martina Navratilova. 

Ajunsă la 62 de ani, fosta lideră mondială şi câştigătoare a 18 titluri de Mare Şlem a fost diagnosticată în 2010 cu cancer la sân. „Din fericire, n-am avut cel mai rău tip de cancer. M-am tratat bine, dar am simţit acest diagnostic ca o trădare a sorţii. În prezent, cele mai grele momente sunt atunci când mă întorc la doctor pentru mamografie, să văd dacă mai e ceva acolo”, a declarat americanca născută în fosta Cehoslovacie.

Alături de Navratilova, au ales sî se dezbrace și  actriţele Crissy Rock, Laurie Brett, cântăreţele Lisa Maffia şi Coleen Nolan, Megan Barton Hanson (o participantă la „Insula iubirii”, varianta britanică), jurnalista Victoria Derbyshire şi Danielle Armstrong, vedeta unui cunoscut reality-show din UK.

Având un scop educativ şi caritabil în acelaşi timp, ideea spectacolului a apărut în urmă cu doi ani, în 2017, aceasta fiind cea de-a treia ediţie. Denumirea The All New Monty a fost inspirată din filmul „The Full Monty”, o comedie din 1997 în care şase şomeri au creat o trupă de striptease pentru a face bani.

Rândul de sus, de la stânga la dreapta: Megan Barton Hanson, Laurie Brett, Danielle Armstrong, Crissy Rock, Lisa Maffia

Rândul de jos, de la stânga la dreapta: Victoria Derbyshire, Martina Navratilova, Coleen Nolan

FULLSCREEN
Streaptease pentru o cauză nobilă. 8 femei celebre s-au dezbrăcat pe scenă
  • /

related posts

Modifică setările cookies