Sub tonele de machiaj se ascunde o femeie normala. Imaginile in care Valeria Lukyanova nu mai poate fi confundata cu o papusa Barbie


Tanara in varsta de 28 de ani a avut curajul sa-si arate adevarata fata. Cu un look natural si proaspat, Valeria Lukyanova nu mai are nimic in comun cu o papusa Barbie.


Este cunoscuta in toata lumea drept papusa Barbie, datorita asemanarii fizice incredibile cu jucaria preferata de toate fetitele din lume, insa cand nu se machiaza transformarea este spectaculoasa.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Valeria Lukyanova, modelul ucrainean in varsta de 28 de ani care se mandreste cu formele si aspectul unei papusi Barbie si-a surprins fanii cu cateva selfie-uri postate pe o retea de socializare, in care abia a putut fi recunoscuta de acestia.

CITESTE SI: Par roz, pantofi cu toc si tatuaje. Uite cum arata noua papusa Barbie Toki Doki – GALERIE FOTO

Imbracata doar in lenjerie intima, Valeria si-a fotografiat talia de viespe si picioarele tonifiate si a renuntat complet la machiajul strident si lentilele de contact de un albastru ireal, care ii transforma chipul intr-unul de papusa, spre uimirea fanilor ei, carora nu le-a venit sa creada ca ceea ce vad este si adevarat.

Ce parere ai de transformarea Valeriei? Crezi ca este mai frumoasa in viata de zi cu zi decat atunci cand exagereaza cu machiajul?

FULLSCREEN
Sub tonele de machiaj se ascunde o femeie normala. Imaginile in care Valeria Lukyanova nu mai poate fi confundata cu o papusa Barbie
  • /

related posts