Sue Ellen din Dallas: uimitoare la 71 de ani! Vezi cum arata si ceilalti actori FOTO


Linda Grey, care isi va relua rolul care a consacrat-o in iconicul serial “Dallas”, a aratat cu cateva decenii mai tanara ieri, cand s-a reunit cu restul cast-ului, in cadrul unei emisiuni TV.


La 71 de ani, cu cea mai mare parte din tinerete petrecuta jucand rolului unei sotii alcoolice, multi spectatori ar putea crede ca Linda Grey si-a depasit perioada de glorie si este o simpla pensionara.

Actrita a uimit insa fanii ieri, cand a aparut la emisiunea The Today Show, intr-o rochie crem, fluida, care i-a scos in evidenta picioarele tonifiate.

Tenul vedetei a aratat, de asemenea, foarte bine pentru o septuagenara, machiajul de tip smokey eye accentuandu-i perfect structura osoasa a fetei.

Uitandu-te la ea nici nu-ti vine sa crezi ca au trecut mai bine de 30 de ani de la primul episod al serialului care a facut-o celebra.

Linda a fost insotita de veteranii serialului, Patrick Duffy (Bobby Ewing) si Larry Hagman (J.R. Ewing), dar si de nou-venitii Jesse Metcalfe (care interpreteaza rolul fiului lui Bobby) si Josh Henderson (care, la fel, joaca rolul fiului lui J.R.).

Linda spune ca ea, Patrick si Larry s-au consulatat inainte de a accepta sa-si reia rolurile in serial.

“Ne-am sunat. Oamenii nu-si dau seama, dar noi suntem prieteni de 35 de ani si ne vedem des. Asa ca nu e ca si cum nu ne-am fi vazut de 20 de ani. Prietenia noastra s-a intarit pentru ca putem sa lucram din nou impreuna. Asta e partea cea mai buna.”

Ce parere ai despre aparitia Lindei Grey la 71 de ani? Arata sau nu foarte bine?


related posts

Modifică setările cookies