Suma fabuloasa pe care au platit-o Beyonce si Jay-Z pentru rochita lui Blue Ivy. Cat au dat pentru o tinuta a micutei


Presa de peste ocean a aflat cat au platit Beyonce si Jay-Z pentru o rochita purtata de fiica lor, Blue Ivy, la un meci de baschet. Suma i-a socat pe multi!


Sotii Carter au dus-o pe fiica lor, Blue Ivy, la meciul NBA All-Star din New Orleans. Beyonce, Jay-Z si prima lor fetita au stat in primul rand si, asa cum era de asteptat, au atras toate bliturile fotografilor.

In primul rand, cea care a starnit interes a fost cantareata insarcinata cu gemeni. Burtica ei a fost ultra-fotografiata de paparazzii prezenti la eveniment.

Pe locul doi a fost micuta Blue Ivy, care a venit imbracata dupa ultimele tendinte: rochita ei Givenchy a costat 1800$ si nu a fost singurul articol vestimentar care i-a format tinuta. In total hainutele ei au depasit 2000$!

Iar aceasta nu a fost singura investitie mare pe care Beyonce si Jay-Z au facut-o pentru prima lor nascuta. Potrivit presei mondene de peste ocean, cei doi artisti s-au mutat din New York in Los Angeles si au platit 19.000 de dolari pe an pentru a o inscrie pe fetita lor de aproape 5 ani la o gradinita privata.

FULLSCREEN
Suma fabuloasa pe care au platit-o Beyonce si Jay-Z pentru rochita lui Blue Ivy. Cat au dat pentru o tinuta a micutei
  • /


related posts