Suma pe care o investeste Mariah Carey pentru a arata bine intr-un pictorial. E incredibil cati bani poate da


Se spune despre ea ca este una dintre cele mai mari dive din industria muzicala, la propriu si la figurat. Cand au aflat cat investeste pentru un singur pictorial, toti au ramas uimiti insa.


Cu toate ca are o voce unica si impecabila, in ultimii ani, aspectul fizic al cantaretei Mariah Carey a fost destul de indepartat de perfectiune. Pentru a se asigura ca macar in pictoriale arata bine, vedeta a decis sa investeasca sume mari de bani, constienta ca stilistii ii pot imbunatati drastic aspectul.

Recent, jurnalistii au aflat suma enorma pe care o plateste pentru un pictorial... Mariah scoate din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 85.000 de dolari. Informatia s-a aflat dupa ce casa de discuri a artistei a fost implicata intr-un proces.

Mai exact, un fotograf a dat in judecata institutia dupa ce a pregatit in detaliu o sedinta foto pentru un album, pe care Carey a anulat-o in ultimul moment. Pe ce "s-au dus" acesti bani, mai exact?

- Stilist: 65,391$

- Coafura: 9,600$

- Machiaj: $7,200$

- Manichiura: $2,400$

Casa de discuri sustine ca nu a fost nicidoata de acord cu termenii contractului mentionat de fotograful cu pricina si ca nu trebuie sa plateasca amenda pe care acesta o cere. 

Ce parere ai despre suma enorma pe care e dispusa sa o investeasca artista pentru a arata bine? Ti se pare exagerata? Ti se pare ca rezultatele sunt reusite?

related posts