Sunt celebre si castiga milioane de dolari, insa nu sunt pregatite sa fie independente. Vedetele care inca locuiesc cu parintii


Desi sunt implicate in proiecte importante, care necesita responsabilitate, siguranta de sine si incredere in propria persoana, in viata de zi cu zi ele sunt la fel de sensibile si atasate de familie, ca si in copilarie. Vezi ce vedete refuza sa locuiasca singure, desi sunt celebre si pline de bani.


Odata ce au dat de gustul banului si al celebritatii, multe dintre vedete au facut diverse excese si s-au expus in cele mai exclusiviste locatii, si-au cumparat cele mai scumpe locuinte si s-au afisat in cele mai puternice masini. Totusi, cateva dintre cele mai bine platite vedete ale momentului, duc in continuare o viata normala si au refuzat inclusiv sa se mute din casa parintilor. 

Jennifer Lawrence este mult prea fericita in casa parintilor ei, ca sa renunte la ea si sa-si cumpere o locuinta doar a ei, iar Kim Kardashian nu are motive sa se mute din resedinta de lux in care locuieste alaturi de familia ei, avand in vedere ca aceasta se intinde pe cateva sute de metri patrati.

Dupa despartirea de Robert Pattinson, Kristen Stewart nu a mai putut locui singura si a avut nevoie de grija si ajutorul mamei ei, pentru a trece mai usor peste acest eveniment, astfel incat aceasta sta si acum in casa parinteasca.

Desi este un burlac ravnit de multe femei si a trecut de prima tinerete, celebrul actor din "Marea mahmureala", Bradley Cooper, locuieste incontinuare cu mama lui, la fel ca si Taylor Lautner, care nu se poate desparti inca de familia lui si sta impreuna cu parintii intr-o casa din Los Angeles.

related posts

Modifică setările cookies