Sunt dive chiar si atunci cand merg la sala. Vedetele care arata perfect in orice conditii


Cand vine vorba despre aspectul fizic, majoritatea vedetelor de la Hollywood fac tot ce le sta in putiinta pentru a arata cat mai bine, chiar daca asta inseamna sa tina diete drastice si sa mearga ore in sir la sala. 


VEZI TOATE IMAGINILE IN GALERIA FOTO DE JOS

Paparazzi stau pe urmele celor mai cool vedete ale momentului si asteapta sa surpinda cateva cadre de efect cu ele mai ales dupa ce ies de la sala, cand se presupune ca acestea apar nemachiate, transpirate si epuizate.

Constiente de acest lucru, celebritatile de la Hollywood fac in asa fel incat sa arate cat mai bine dupa sedintele de sport si sunt atente de la detalii, astfel ca de cele mai multe ori acestea par ca scoase din cutie, singurul lucru care le da de gol ca au fost la sala fiind hainele sport pe care le poarta. 

Cu toate acestea exista o vedeta care face exceptie de la regula. Taylor Swift pare decupata parca din reviste de fiecare data cand paraseste sala de sport la care isi face exercitiile. Cantareata apare mereu in tinute elegante si pe tocuri, machiata cu atentie si coafata pana la cel mai mic detaliu.

 

  • Sara Sampaio

related posts

Modifică setările cookies