Sunt frate si sora si se pregatesc sa cucereasca lumea modei. Copiii lui Cindy Crawford, cei mai apreciati de designeri


Kaia are abia 16 ani, iar fratele ei 18, insa amandoi au deja o cariera in lumea modei. Cei doi copii ai lui Cindy Crawford si Rande Gerber semneaza contract dupa contract si bifeaza aparitii pe care fotografii nu contenesc sa le imortalizeze. 


Singurul lucru pe care Kaia nu l-a mostenit de la mama sa este alunita emblematica, insa de la picioarele interminabile si pana la varful firelor de par, cele doua sunt identice. Nici Presley, fiul modelului, se lasa mai prejos, genele bune ale parintilor si atitudinea de baiat neinteles facandu-l sa fie printre preferati designerilor si fotografilor.


Kaia se afla in cercul de prietene al lui Kendall Jenner si viseaza si ea la o cariera de model. Desi se poate spune ca inca nu a ajuns la nivelul acesteia, are toate calitatile fizice necesare si nici de carisma nu duce lipsa. 

Prezenta la ultimele evenimente mondene in compania fratelui sau, Kaia a stralucit din cap pana in picioare, imbracata in tinute care i-au pus corpul in valoare si au plasat-o printre cele mai apreciate prezente.

Adolescenta a defilat, pentru a treia oara in cariera sa, pentru Fenty x Puma by Rihanna, la Alexander Wang Show, unde a fost usor de confundat cu mama sa si nu a lipsit de la Daily Front Row 5th Annual Media Awards.

Imaginile cu cei doi frati sunt mai mult decat graitoare. Spune-ne si parerea ta, in sectiunea de comentarii de mai jos: 

FULLSCREEN
Sunt frate si sora si se pregatesc sa cucereasca lumea modei. Copiii lui Cindy Crawford, cei mai apreciati de designeri
  • /

related posts

Modifică setările cookies