"Sunt geloasa ca el a ajuns primul acolo" Declaratii emotionante ale lui Michelle Rodriguez despre Paul Walker


Michelle Rodriguez si Paul Walker au fost colegi pe platourile de filmare ale seriei "Fast and Furious", ultimele secvente facute impreuna fiind cele din Furious 7, din anul 2015. Pierderea iubitului actor a fost un adevarat soc pentru colegii sai si pentru multimea de fani pe care Paul ii avea.


In urma tragediei care a avut loc cu iubitul actor, atat Michelle cat si ceilalti colegi ai actritei au fost nevoiti sa depaseasca pierderea unui prieten. Pentru Michelle se pare ca incercarea a fost una cat se poate de dificila, actrita avand nevoie de mai mult de un an de zile, pentru a putea accepta cele intamplate, dupa cum scriu cei de la Daily Mail. Ea chiar a declarat ca  fost extrem de afectata si ca a incercat sa se "ascunda" de ea insasi.


Michelle a participat insa la o ceremonie traditionala, numita "Ayahuasca", in cadrul realizarii unui clip pentru The Reality Of Truth, care o arata pe actrita consumand medicamentul spiritual.

"Excursia mea ayahuasca m-a facut sa fiu trista ca m-a lasat aici. Nu a fost o tristete ca el nu mai este. A fost mai mult gelozie pe faptul ca el a ajuns acolo primul.", a spus Rodriguez.

Paul Walker a incetat din viata in 2013, dupa ce a suferit un accident cu masina in care se afla alaturi de Roger Rodas, un sofer profesionist, indurerand inimile a milioane de fani. Actorul a aparut post-mortem in Furious 7, fratii sai Caled si Cody ajutand la ultimele filmari ale scenelor.

Vezi si alte imagini in galeria foto de mai jos: 

FULLSCREEN
"Sunt geloasa ca el a ajuns primul acolo" Declaratiile uimitoare ale lui Michelle Rodriguez despre Paul Walker
  • /

related posts

Modifică setările cookies