Sunt impreuna de 15 ani, dar par la fel de indragostiti ca in prima zi. Cum au fost surprinsi Mark Wahlberg si sotia lui


Mark Wahlberg si Rhea Durham sunt impreuna de 15 ani, iar in august sarbatoresc sapte ani de casnicie, insa acest lucru nu-i impiedica sa se comporte ca niste adolescenti proaspat indragostiti. 


Cele doua vedete au fost surprinse de paparazzi in timp ce se sarutau pasional pe terasa unei vile din Los Cabos, acolo unde isi petrec vacanta. 

Mark si-a luat sotia in brate si a pupat-o, acelasi lucru intamplandu-se si atunci cand femeia de 38 de ani era intinsa pe un sezlong, pentru a se bronza. 

Chiar daca a nascut patru copii, Rhea Durham se mandreste cu un abdomen perfect. Sotia lui Wahlberg are o frumusete naturala aparte si desi nu are un bust prea generos, nu a apelat la operatii estetice. In varsta de 38 de ani, Rhea Durham este un fost model si are in palmares doua defilari in cadrul celebrului Victoria's Secret Fashion Show.

Impreuna de 15 ani, Mark si Rhea au patru copii, pe Ella Rae (13 ani), pe Grace Margaret (6 ani), pe Michael (10 ani) si pe Brendan Joseph (8 ani). 

Mark Wahlberg are un curriculum vitae iesit din comun, chiar si pentru criteriile hollywoodiene. Dupa ce a stat in inchisoare pentru trafic de droguri si vatamari corporale, a facut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cantaret de rap de succes si a fost imaginea celebrei marci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din Boogie Nights, in 1997.

FULLSCREEN
Sunt impreuna de 11 ani, dar par la fel de indragostiti ca in prima zi. Cum au fost surprinsi Mark Wahlberg si sotia lui
  • /

related posts

Modifică setările cookies