"Sunt in continuare socat!" Printul William, dezvaluiri emotionante, la peste 20 de ani de la moartea mamei sale


Au trecut 21 de ani de cand Printesa Diana s-a stins, insa, chiar si dupa atata timp, celor doi fii ai sai le este greu sa vorbeasca despre asta. 


Printul William a rememorat cu durere cumplita tragedie: a fost trezit pentru a i se spune ca mama sa s-a stins intr-un accident de masina. "Sunt in continuare socat!", a marturist el. "Oamenii cred ca socul nu poate dura mult, dar se intampla. Este un moment incredibil in viata ta, care nu te paraseste niciodata, doar inveti sa traiesti cu el", a declarat el.

William a facut aceste dezvaluiri la putin timp dupa ce fratele sau, Harry a vorbit despre cadearea nervoasa pe care a suferit-o, pentru ca n-a putut sa vorbeasca cu nimeni despre tragedia prin care a trecut, in 1997. William s-a confesat in cadrul unui interviu la care a participat impreauna cu alti maratonisti care sufera de depresie. Printre ei s-a aflat si o femeie al carei copil a murit la un an, de pneumonie, iar cateva zile mai tarziu, sotul ei s-a sinucis.
Femeia, care mai are doi copii, l-a intrebat pe Print cum poti sa treci peste moarte cuiva drag." Erati mai mic decat sunt copiii mei atunci cand ati ramas fara mama. Ma intreb daca ei vor fi ok peste cativa ani. "Cu o mama ca dumneavoastra, sigur vor fi! Pentru ca stiti ce presupune asta si veti face tot ce puteti ca sa le fie bine!", a incurajat-o Printul pe femeie, scrie DailyMail. 


Printul Harry a recunoscut ca moartea mamei sale l-a tulburat enorm si ca ani de zile haosul a stapanit viata lui. 


 

related posts

Modifică setările cookies