"Sunt indragostita pana peste cap."  Cine este si cum arata barbatul care i-a furat inima frumoasei Scarlett Johansson


La scurt timp dupa divortul prin care a trecut in anul 2011, cand actrita s-a despartit de sotul ei de la acea vreme, Ryan Reynolds, Scarlett Johansson s-a implicat intr-o relatie care o face extrem de fericita.


Romain Duriac, barbatul de care Scarlett Johansson s-a indragostit la doar cateva luni dupa ce s-a despartit de sotul ei, Ryan Reynolds, este un jurnalist francez, ce a renuntat la profesia de redactor al unei reviste in favoarea unui post de conducere a unei agentii de creatie.

"Sunt indragostita de el pana peste cap!", a declarat frumoasa actrita, care in luna august a anului trecut a fost ceruta in casatorie de catre iubitul ei francez, propunere pe care ea a acceptat-o cu multa bucurie.

Scarlett a recunoscut ca perioada logodnei este atat de frumoasa, incat nu vrea sa se grabeasca cu pregatirea nuntei, desi a initiat deja cateva actiuni in acest sens.

"Nu am fost niciodata o femeie care a tinut cont de traditii, insa este o perioada foarte placuta. Este ceva vechi si nostalgic la mijloc. Sunt foarte fericita. Romain este un om deosebit, pe care ma pot baza oricand.", a completat actrita, care inainte de a fi ceruta in casatorie a declarat ca nu se mai gandeste la o alta casnicie.


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies