Sunt infideli notorii, dar li s-a mai dat o sansa. Ce barbati celebri neloiali au primit increderea alor femei


Partenerii necredinciosi - acesta pare a fi noul trend la Hollywood. Nu fiecare relatie din showbizul international este exact cum o vedem pe marile ecrane. Ba mai mult, o multime dintre cuplurile celebre sunt rezultatul aventurilor care au fost tarate prin tabloide la nesfarsit.


Iata cateva cazuri in care vedetele au ales sa formeze o familie cu pretinsele amante.

Brad Pitt

Relatia dintre Jennifer Aniston si Brad Pitt s-a transformat rapid in cel mai mare scandal al mileniului dupa ce Brad s-a cuplat cu Angelina Jolie in timpul filmarilor pentru "Mr. si Mrs. Smith", in 2004. Chiar si dupa ce Brad a divortat de prima sotie, el si Angelina au pastrat relatia ascunsa de ochii lumii. Cei doi au asteptat pana in 2014 pentru a se casatori.

Eddie Cibrian 


Eddie Cibrian si LeAnn Rimes si-au inceput relatia in timpul filmarilor pentru serialul "Northern Lights", in 2009. Singura problema? Amandoi erau casatoriti in acea perioada. Mariajele lor au luat sfarsit in acelasi an, dupa ce aventura lor secreta a fost expusa in tabloide. Aparent, relatia lor merge de minune. Cei doi au sarbatorit deja luna aceasta 6 ani de casnicie.

Blake Shelton


Intr-un interviu pentru revista Dateline, cantareata Miranda Lambert a recunoscut ca stia de faptul ca Blake Shelton era casatorit cu Kaynette Williams cand s-au cunoscut prima data la "CMT's 100 Greatest Duets Concert", in 2005. Cei doi s-au casatorit pe 14 mai 2011, pentru ca mai apoi sa divorteze in iulie 2015.

Ashton Kutcher


Relatia dintre Ashton Kutcher si Demi Moore a luat sfarsit, conform tabloidelor, din cauza infidelitatii lui. Ambele vedete au reusit sa treaca peste, astfel incat, la 2 ani dupa despartire, Kutcher s-a cuplat cu superba actrita Mila Kunis, in timp ce noul partner al lui Demi era Aussie Will.

Ethan Hawke


Ethan Hawke a marturisit intr-un interviu pentru The Guardian, in 2009, ca mariajul lui cu Uma Thurman luase deja sfarsit cand a inceput sa se intalneasca cu bona copiilor, Ryan Shawhughes. Actorul in varsta de 44 de ani a considerat ca motivul despartirii a fost cariera de succes a Umei. Dupa 3 ani de la divortul celor doi, Ethan s-a casatorit cu Ryan, si mai mult, acestia au acum doi copii.

FULLSCREEN
Sunt infideli notorii, dar li s-a mai dat o sansa. Ce barbati celebri neloiali au primit increderea alor femei
  • /

related posts