"Sunt insarcinata!" Actrita Dana Rogoz le-a dat vestea cea mare tuturor fanilor ei


Va mai amintiti de Abramburica? Milioane de copii s-au bucurat alaturi de ea, numai ca acum Danei Rogoz i-a venit randul sa se foloseasca de talent pentru a-si face fericit propriul copil.


Frumoasa actrita a anuntat de curand ca este insarcinata si chiar daca planuise sa le dea fanilor mare veste de ziua ei, adica astazi, Dana nu a mai avut rabdare si a postat inca de aseara pe blog un articol in care dezvaluia minunata veste.

Plina de emotie si fericire, cu un zambet larg, Dana a anuntat ca este insarcinata in 16 saptamani: "E o bucurie care nu poate fi comparata cu nimic. Eu si Radu ne-am dorit foarte mult un copil, asa ca suntem extrem de fericiti, nici nu va pot descrie in cuvinte ce simtim", au fost randurile scrise de vedeta pe blogul personal.

Actrita a postat si cateva fotografii in care tine in maini un biletel pe care scria:"Sunt insarcinata". Tot ce isi doreste vedeta tv de ziua ei este ca cel mic sa fie sanatos, ii transmite ca il asteapta si ii multumeste pentru fericirea pe care a adus-o in viata ei si a lui Radu.

Dana Rogoz este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Credeti ca sarcina o va transforma?

FULLSCREEN
 "Sunt insarcinata!" Una dintre cele mai indragite vedete din Romania a dat vestea cea mare. Milioane de copii romani au crescut cu ea
  • /

related posts

Modifică setările cookies