Sunt la fel de frumoase, dar una e celebra, iar cealalta nu. Vezi cum arata sora pe care Irina Shayk o tine ascunsa


Una a cucerit lumea, cealalta a ramas o necunoscuta, chiar daca sunt amandoua la fel de frumoase si de sexy. Irina Shayk participa la cele mai importante evenimente din lume, straluceste pe covorul rosu, iar sora ei Tatiana este maritata si locuieste in continuare in Rusia. 


Surorile Shayk sunt probabil cel mai bun exemplu ca fiecare om e cu norocul lui. Aveau aceleasi sanse sa devina cunoscute si aceeasi frumusete naturala de invidiat, dar numai una din ele a reusit sa-si indeplineasca visele.

In timp ce Irina a fost descoperita, Tatiana a ramas o necunoscuta si e atat de bine ascunsa incat nici in tabloidele din Rusia nu gasesti poze cu ea. Singurele poze cu ele sunt de pe Facebook

Care a fost atuul Irinei? Pielea mai inchisa, se pare, mostenita de la tatal sau care era de origine tatara, care a impresionat intotdeauna printr-un contrast incredibil cu ochii verzi si buzele carnoase. 

Vezi ce alte vedete de la Hollywood au surori care au ramas in umbra: modele, ziariste de succes, mame singure sau prostituate.

FULLSCREEN
Sunt la fel de frumoase, dar una e celebra, iar cealalta nu. Vezi cum arata sora pe care Irina Shayk o tine ascunsa
  • /

related posts