Sunt urate, dar noi le vedem frumoase! 8 vedete de la Hollywood care ne-au “pacalit” ca arata bine!


Ce femeie nu o admira pe Sarah Jessica Parker, fashionita desavarsita din Sex and the City? Este atat de ingrijita si de aranjata tot timpul, incat nimeni nu mai observa ca, de fapt, nu este tocmai o frumusete. Iata inca 8 dive de la Hollywood care ne-au facut sa credem ca sunt frumoase :)
 


Renee Zellweger
Renee Zellweger este una dintre cele mai apreciate si simpatice actrite. Nu ai cum sa nu o iubesti dupa rolul din “Jurnalul lui Bridget Jones”. Nu prea apare in topurile cu cele mai frumoase vedete ...si este de inteles. Asta nu o impiedica insa sa apara in reviste in pictoriale sexy.

Foto: Hepta

Kirsten Dunst
Aranjata si cu zambetul ei simpatic, Kirsten Dunst arata chiar bine. Cu toate astea, numele ei este adesea mentionat pe forumurile internationale la discutiile despre cele mai ...”uratele” actrite.

Tori Spelling

Nu stiu cate sanse ar fi avut Tori Spelling sa devina celebra, daca nu ar fi avut un ... tata celebru! Pentru ca a aparut in serialul Beverly Hills, Tori a devenit un model pentru adolescente – mai ales ca juca rolul fecioarei cu inima curata:) Desigur, pe langa Jennie Garth (Kelly) si Shannen Doherty (Brenda), Tori nu era tocmai o mare frumusete.

Kelly Osbourne
Acum, dupa ce a slabit 30 de kilograme, toata lumea o vede draguta si se uita mai degraba la corpul ei, decat la fata. Kelly Osbourne este departe de a fi o frumusete.

Julia Roberts
Julia Roberts a reusit sa se impuna la Hollywood fara sa fie tocmai “Frumusica” -  rolul care i-a adus celebritatea. Fiind o femeie stilata si cu bun gust, impresia generala este ca e o “doamna bine” :)

Sandra Bullock
Acum, dupa mai multe operatii estetice, poate chiar arata bine. Insa, la origini, Sandra e o femeie ...urata!

Foto: HEPTA

Paris Hilton
Sa fim seriosi, Paris Hilton nu este tocmai o frumusete. Imaginea ei de diva sexy si lipsita de inhibitii ne-a facut sa credem asta...

Foto: HEPTA

Dar desigur, frumusetea este o chestie subiectiva. Ce unora nu le place, altora li se poate parea superb.
 

related posts

Modifică setările cookies