Superba sora a lui Penelope Cruz insarcinata cu primul copil. Cum arata modelul cu burtica :)


Penelope si Monica Cruz sunt poate cele mai frumoase surori din showbiz. Dupa ce Penelope a nascut in 2011 primul sau copil, un baiatel, sora mai mica, Monica, si-a descoperit insinctele materne. 


Daca Penelope a gasit tatal perfect pentru baietelul sau, pe actorul Javier Bardem, Monica a fost nevoita sa apeleze la un donator anonim de sperma ca sa isi vada visul de a deveni mamica implinit. 

In varsta de 35 de ani, Monica s-a temut ca va mai avea mult de asteptat pana il va intalni pe barbatul visurilor sale, asa ca a ales ce mai sigura si la indemana metoda: inseminarea artificiala. "La 40 de ani o femeie este tanara si se simte in continuare foarte tanara, insa din pacate, maternitatea are un ceas special, pe care nu il putem controla", a explicat Monica alegerea sa. 

Paparazzii au surprins-o zilele trecute pe viitoarea mamica in Madrid, iar primele semne ale sarcinii sunt deja vizibile. Modelul pare sa fi pus cateva kilograme si burtica incepe sa i se vada. Ca sa isi ascunda burtica de paparazzi, Monica a tinut tot timpul in dreptul ei o sacosa imensa. 

FULLSCREEN
Superba sora a lui Penelope Cruz insarcinata cu primul copil. Cum arata modelul cu burtica :)
  • /

related posts