Superstaruri care urasc retelele sociale. Cine sunt vedetele care nu au pagini de Facebook sau conturi de Twitter


Intr-o era in care multi dintre noi suntem dependenti de comunicare online, exista vedete la Hollywood care au decis sa-si pastreze viata privata doar pentru ei si prefera sa nu foloseasca retelele de socializare.


Vanessa Hudgens

Fosta vedeta Disney a simtit efectul negativ al retelelor sociale pe propria piele, atunci cand parolele i-au fost sparte si poze cu ea goala au ajuns online. Actrita a fost chiar nevoita sa-si ceara scuze pentru incident pentru a putea juca in "High School Musical 3". Nu este de mirare, asadar, ca s-a dezis de social media.

Kristen Stewart

Simtind ca viata ei a intrat sub microscop de cand a devenit celebra in intreaga lume datorita "Twilight", Kristen se fereste de retelele de socializare. Nu-i place nici cand prietenii ei folosesc Facebook-ul de fata cu ea si le spune deseori sa "renunte la viata virtuala si sa traiasca mai mult in cea reala".

Keira Knightley

Desi are numerosi fani in intreaga lume datorita unor roluri precum cele din "Piratii din Caraibe" sau "Anna Karenina", Keira prefera sa nu foloseasca retelele de socializare pentru a tine legatura cu ei. De fapt, actrita considera retelele de socializare "dezumanizante" si uraste, in special, Facebook-ul si Twitter-ul.

George Clooney

Tinand cont de faptul ca George tine destul de mult la intimitatea lui, nu este de mirare ca actorului nu-i place social media. De fapt, intr-un interviu, starul din "Ocean's 11" a marturisit ca prefera sa i se faca "un examen rectal in direct la TV de catre un tip cu maini reci" decat sa-si faca o pagina pe Facebook.

Daniel Craig

Fostul "007" si-a exprimat deseori dispretul pentru Facebook sau Twitter si a spus ca acestea promoveaza impartasirea de informatii inutile si ca ar fi mult mai bine daca oamenii ar apela mai des la contact direct cu ceilalti.

related posts

Modifică setările cookies