Surorile Bambi, mai apetisante decat sarmalele de la nunta! EXCLUSIV!


Surorile Bambi, Raluca si Denisa Tanase, nu fac un secret din faptul ca mai castiga un ban de pe la nunti si botezuri. Fetele Bambi spun ca este mai greu la nunta decat la concert: “Trebuie sa ii convingi pe nuntas sa lase sarmaua din gura si sa iasa la dans!”, spun surorile Tanase.
 


Raluca si Denisa spun ca sunt foarte solicitate sa cante la astfel de evenimente pentru ca au albume de muzica populara, etno, greceasca si de petrecere.

Se castiga bine, dar este mult mai greu! Spre deosebire de un concert, unde oamenii vin sa se distreze alaturi de artisti, la nunta e mult mai solicitant : trebuie sa-i convingi sa lase sarmaua sau friptura si sa vina pe ring alaturi de tine”, spun Raluca si Denisa pentru www.perfecte.ro
 
Raluca si Denisa Tanase au vrut dintotdeauna sa isi imbunatateasca imaginea. Nu s-au dat in laturi nici de la operatii estetice: si-au marit sanii, iar Denisa si-a facut si buzele voluminoase.

A fost o decizie pe care am luat-o exclusiv pentru noi, ca femei, pentru a ne simti mai bine in pielea noastra. Cu totii am schimba cate ceva la aspectul nostru, iar cine nu recunoaste asta, se minte pe sine”, spun Raluca si Denisa Tanase.

Cele doua componente ale formatiei Bambi le recomanda si altor femei sa recurga la astfel de interventii daca asta le face sa se simta mai bine.
Daca o femeie alege sa faca acest pas, este important e ca interventia sa nu fie un moft, ci o necesitate, sa aleaga un medic bun si sa nu se teama, pentru ca nu este nici pe de parte o experienta marcanta sau chinuitoare”, spun fetele Bambi pentru www.perfecte.ro
 
Raluca si Denisa Tanase nu baga in seama rautatile la adresa stilului lor vestimentar. Criticate tot timpul pentru ce poarta, fetele Bambi se simt bine in vestimentatiile, catalogate de stilisti drept tipatoare.
Foarte multe fete ne scriu pe internet si ne intreaba unde ne facem rochiile, deci noi credem ca am fost etichetate gresit din punctul asta de vedere”, spun fetele.

FULLSCREEN
Surorile Bambi, mai apetisante decat sarmalele de la nunta! EXCLUSIV!
  • /


related posts